follow me niklas Håndtering af personoplysninger

yolanda foster model I AKKC registrerer og behandler vi personoplysninger i forbindelse med salg og markedsføring, planlægning, koordinering og afvikling af events. Herudover behandler vi personoplysninger i forbindelse med den daglige drift af huset.

sonic gotta go fast I det følgende vil vi orientere dig om, hvorfor vi registrerer disse oplysninger, hvilke oplysninger vi registrerer, hvilke oplysninger vi videregiver og deler samt hvilke oplysninger vi behandler. Desuden vil vi orientere om de sikkerhedsforanstaltninger vi har truffet.

Hvorfor registrerer vi personoplysninger?

  • For at servicere vores kunder bedst muligt
  • For at overholde gældende lovgivning som f.eks. den danske regnskabslovgivning
  • For at forhindre brud på datasikkerheden og skadelig brug af vores website
  • For at sikre de nødvendige kompetencer til AKKC i forbindelse med rekrutteringsprocesser.

glove lock cuda 1973  

Hvilke oplysninger registrerer, opbevarer og behandler vi?

flat earth map herlev apotek åbningstider Salg og markedsføring af events (kulturarrangementer, messer, møder og kongresser)

  • Kontaktoplysninger ved tilmelding til nyhedsbreve og kundeklubber
  • Kontaktoplysninger ved mødeforespørgsler
  • Kontaktoplysninger ved køb af billetter

lave minecraft cake Alle overnævnte oplysninger opbevarer og behandler vi kun efter personers samtykke. Det er altid muligt at få slettet sine oplysninger.

candy crush saga czech republic map Planlægning, koordinering og afvikling af events

  • Kontaktoplysninger på kontaktpersoner (f.eks. navn, mail og telefonnummer)
  • Personfølsomme oplysninger (f.eks fødevareallergi og andre helbredsmæssige oplysninger)

leje mobilhome tyskland Almindelige personoplysninger som navn, mail og telefonnummer slettes efter 5 år. Personfølsomme oplysninger slettes efter eventafvikling og er kun tilgængelige for de medarbejdere som har brug for oplysningen til at udføre deres arbejde.

adobe photoshop cs6 brandon beal billeder Den daglige drift af huset

  • Løn- og personale oplysninger
  • Personoplysninger i forbindelse med rekruttering
  • Brugergenerende data i forbindelse med driften af vores hjemmeside

slet arkiverede sms iphone Ansøgninger opbevares kun efter personers samtykke og ansøgeren har altid mulighed for at slette sin ansøgning igen. For mere information om AKKC’s håndtering af ansøgninger klik her.

jussi adler olsen den grænseløse Brugergenerende data bruger vi til at tilpasse vores hjemmeside, så den fungerer så optimal som muligt, og er sikker for vores besøgende. For mere information henviser vi til vores cookie- og privatlivspolitik, som du kan finde fremvisning af bolig

valentino sko nitter jacob rantzau revisorerne Videregivelse af oplysninger
Hvis personoplysninger behandles eller opbevares hos tredjepart, har AKKC indgået en databehandleraftale med disse og/eller indhentet tredjepartens politik vedr. håndtering af persondata og IT-sikkerhed.

personer der har begået selvmord Tredjepart må ikke bruge oplysninger til andre formål end AKKC har givet instrukser til. Tredjepart skal sikre et højt sikkerhedsniveau samt give AKKC øjeblikkelig besked ved brud på IT- og datasikkerhed.

dinosaur til kage I forbindelse med at målrette annoncering, f.eks. i form af bannerannoncer på Facebook og/eller lignende, videregiver vi oplysninger til tredjeparter som Facebook og Google, hvis vores besøgende på vores hjemmeside har sagt ja til cookies. Se vores cookie- og privatlivspolitik legetøj online køb

helt almindelige iphone baggrund Ved tilmelding af nyhedsbreve samt ved mødeforespørgsler, opgiver personer selv de oplysninger, de ønsker vi skal registrere, og de skal samtidig acceptere vores privatlivspolitik.
Vi videregiver kun dine oplysninger, hvis du selv har givet os dit samtykke.

aspen benzin pris ordbog over gamle danske ord Sikker opbevaring af oplysninger
Alle medarbejdere i AKKC er orienteret om reglerne for håndtering af persondata og arbejder efter AKKC’s politik for IT- og datasikkerhed.

allan nielsen tina nielsen emma nielsen I AKKC har vi implementeret de tekniske og organisatoriske foranstaltninger, som vi finder nødvendige for at sikre at vi lever op til gældende persondatalovgivning. Det indebærer bl.a. at der er adgangsbegrænsning på adgang til personoplysninger. Det betyder, at personoplysninger kun registreres ved og behandles af de medarbejdere, hvis arbejde det er relevant for. Almindelige personoplysninger opbevares i max. 5 år, mens personfølsomme oplysninger slettes efter endt brug. Vi evaluerer og tilpasser løbende vores sikkerhedsforanstaltninger.

critical role stats Administration (kl. 9-15.30): brugt nissan qashqai